Gratis-daghoroscoop.eu

Daghoroscoop ram en sterrenbeeld omschrijving van de RamDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de stierDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de tweelingDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de kreeftDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de leeuwDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de maagdDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de weegschaalDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de schorpioenDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de boogschutterDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de steenbokDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de watermanDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de vissen

  Horoscopen

 • Dag horoscoop
 • Week horoscoop
 • Maand horoscoop
 • Jaar horoscoop 2018


 •   Sterrenbeelden

 • Ram
 • Stier
 • Tweelingen
 • Kreeft
 • Leeuw
 • Maagd
 • Weegschaal
 • Schorpioen
 • Boogschutter
 • Steenbok
 • Waterman
 • Vissen


 •   Horoscoop en Tarot.    Andere Horoscopen

 • Engelen kaarten.
 • Tarotkaarten.
 • Jou geluksnummers.
 • Tarot in english.
 • Geboortehoroscoop.
 • Trek een Engelenkaart.
 • Links. • Jou geluksnummers die bij jou sterrenbeeld horen.

  Vergroot jou winst kansen met jou persoonlijke geluksnummers. Geluksnummers die je kunt gebruiken bij voorbeeld met loterijen of iets dergelijks. Persoonlijke nummers die volgens de sterren bij jouw sterrenbeeld horen. Nummers die wat voor jou betekenen. Die jou net iets meer geluk geven als andere nummers. Vergroot nu je win kansen met jou persoonlijke geluksnummers. Met je Geluksgetallen heb je van te voren al een idee of het lot je gunstig gezind is of niet. Daar kun je je acties op afstemmen, zodat je geen enkele kans hoeft te missen.

  Geluksnummers

  Ram

  Wat staat erin de sterren en wat zijn de geluksnummers van de ram
  Het belooft een intense maand vol mogelijkheden te worden. Stoelriem vastmaken en je ogen open houden dus. Op de 3e komt Neptunus in het deel van je horoscoop terecht dat over kansen & geluk gaat, waar die tot 2024 zal staan. Dat maakt je extra intuïtief. Durf te vertrouwen op je gevoel, raden de sterren aan, en geef gehoor aan mogelijke ingevingen.

  Geluksnummers: 6, 7, 15, 16, 23, 41
  Pechnummers: 4, 5, 11, 17, 18, 19
  Gelukskleur: Geel

  Stier

  Wat staat erin de sterren en wat zijn de geluksnummers van de stier
  Groot nieuws op de 3e: Neptunus komt in de vriendschapszone van je horoscoop terecht, om daar vervolgens meer dan tien jaar lang te blijven staan. Netwerken zullen groeien, Stier. En je bewustzijn trouwens ook. Op de 7e komt Venus, jouw belangrijkste planeet, in de Ram terecht. Dat maakt je extra dapper bij het maken van moeilijke keuzes.

  Geluksnummers: 8,9,1 7, 18, 27, 28
  Pechnummers: 6, 7, 12, 19, 20, 39
  Gelukskleur: Rood

  Tweelingen

  Wat staat erin de sterren en wat zijn de geluksnummers van de tweelingen
  De maand start met een astrologische gebeurtenis die maar liefst veertien jaar doorwerkt, Tweelingen. Deze maand komt Neptunus in de Vissen terecht; de mogelijkheidszone van jouw horoscoop. Dat maakt je leven stukken magischer. Dit is een van de meest creatieve, intuïtieve momenten van je leven.

  Geluksnummers: 2, 3, 10, 11, 29, 40
  Pechnummers: 8, 9, 15, 16, 22, 28
  Gelukskleur: Rood

  Kreeft

  Wat staat erin de sterren en wat zijn de geluksnummers van de kreeft
  Deze maand komt Neptunus in de Vissen terecht (net als jij een waterteken), wat het leven stukken magischer maakt. Je hebt behoefte aan compassievolle mensen om je heen, op wie je blindelings kunt vertrouwen. Ben je geboren tussen 20 en 25 juni? Dan heeft Neptunus dit jaar al effect. Zeker wat betreft geluk is dit voor jou een goede maand.

  Geluksnummers: 4, 5, 12, 13, 22, 24
  Pechnummers: 10, 11, 17, 18, 23, 31
  Gelukskleur: Paars

  Leeuw

  Wat staat erin de sterren en wat zijn de geluksnummers van de leeuw
  Het meest intense moment van de maand is de volle maan van de 7e in jouw sterrenbeeld. Drie dagen ervoor kun je hem voelen. Op diezelfde dag zweeft Venus de avonturenzone van je horoscoop binnen, waar die twee dagen later contact maakt met Uranus. Een gokje wagen is dus nog niet eens zo’n gek idee. Maak gebruik van je geluk deze maand.

  Geluksnummers: 6, 7, 14, 15, 23, 30
  Pechnummers: 12, 13, 19, 20, 24, 26
  Gelukskleur:Oranje

  Maagd

  Wat staat erin de sterren en wat zijn de geluksnummers van de maagd
  Deze maand belooft een onvergetelijke maand te worden. Neptunus, planeet van fantasie & illusie, komt op de 3e in de gelukszone van je horoscoop terecht – om daar de komende veertien jaar te blijven staan. Dat zet je wereld behoorlijk op z’n kop. Het begint misschien subtiel, maar let goed op dat je deze maand niet in de maling wordt genomen.

  Geluksnummers: 8, 9, 17, 18, 26, 36
  Pechnummers: 1, 2, 15, 16, 22, 25
  Gelukskleur: Geel

  Weegschaal

  Wat staat erin de sterren en wat zijn de geluksnummers van de weegschaal
  2012 is aangebroken. Tijd om opgelucht adem te halen, Weegschaal. Het leven gaat sneller dan ooit, totdat Mars in de laatste week van januari rechtsomkeert maakt in de slaap- en dromenzone van je horoscoop. Op de 9e valt de volle maan in de gelukshoek, het hoogtepunt van wekenlang hard werken word beloond. Maak je op voor incashen, Weegschaal.

  Geluksnummers: 1, 2, 10, 11, 20, 43
  Pechnummers: 4, 5, 17, 18, 25, 33
  Gelukskleur: Groen

  Schorpioen

  Wat staat erin de sterren en wat zijn de geluksnummers van de schorpioen
  Op de 21e valt de nieuwe maan in de gelukszone van je horoscoop; hét moment om je te wentelen in geluk & plezier. En wanneer astrologisch zwaargewicht Saturnus op de 7e rechtsomkeert maakt in de afzonderingszone van je horoscoop, ben je méér dan klaar om op de rem te trappen en je eigen behoeften voorop te zetten. Prima vooruitzicht!

  Geluksnummers: 4, 5, 12, 13, 22, 23
  Pechnummers: 6, 19, 20, 26, 27, 29
  Gelukskleur: Groen

  Boogschutter

  Wat staat erin de sterren en wat zijn de geluksnummers van de boogschutter
  De nieuwe maan in de huiselijke zone van je horoscoop brengt een goed moment om de focus naar binnen te keren en lekker te dagdromen. Exotische oorden lijken de enige manier om aan de kou en de narigheid te ontsnappen. Op de 7e zweeft Venus echter de geluks- en plezierzone van je horoscoop binnen. Deze maand is bij jou bedoelt om te winnen!

  Geluksnummers: 6, 7, 15, 16, 23, 37
  Pechnummers: 1, 2, 8, 9, 29, 31
  Gelukskleur: Paars

  Steenbok

  Wat staat erin de sterren en wat zijn de geluksnummers van de steenbok
  Als je ooit aan een break toe was, dan is het nu wel, Steenbok. Jouw belangrijkste planeet maakt op de 7e rechtsomkeert in de kansenzone van je horoscoop; Mars zweeft ook de verkeerde richting uit. Je krijgt zin om uit te rusten en bij te tanken daardoor. Misschien win je deze maand wel een prijs dat mogelijkheden doet onstaan om er lekker tussenuit te gaan!

  Geluksnummers: 8, 9, 17, 18, 26, 44
  Pechnummers: 4, 5, 10, 11, 25, 39
  Gelukskleur: Groen

  Waterman

  Wat staat erin de sterren en wat zijn de geluksnummers van de waterman
  Deze maand draait om kansen & geluk. Geen winterdip te bekennen, Waterman. Op de 7e valt de volle maan in de prijzenzone van je horoscoop; dat is één van de meest succesvolle en kansvolle manen van het jaar. Saai zal het zeker niet zijn. Volg je hart, raden de sterren aan, en alles zal goed moten komen wat geluk betreft. Het is een maand om af te gaan op je gevoel.

  Geluksnummers: 1, 2, 10, 11, 20, 32
  Pechnummers: 6, 12, 18, 24, 30, 36
  Gelukskleur: Blauw

  Vissen

  Wat staat erin de sterren en wat zijn de geluksnummers van de vissen
  Deze maand staat in het teken van één van de belangrijkste astrologische momenten van je leven, Vissen. Waarschijnlijk voel je hem al maanden aankomen, maar deze maand is het eindelijk zover. Neptunus, jouw belangrijkste planeet, komt in je sterrenbeeld terecht, om daar vervolgens veertien jaar lang te blijven staan. Jouw geluk kan voorlopig niet op!

  Geluksnummers:4, 5, 12, 13, 22, 27
  Pechnummers: 1, 2, 8, 9, 28, 29
  Gelukskleur: Geel

   

   Horoscopen & relatie.


   Horoscopen & relatie.


   Horoscopen & relatie.

  Copyright 2015/2018 gratis-daghoroscoop.eu
  MBEW-Media bv