Gratis-daghoroscoop.eu ....................Lees hier jouw gratis jaarhoroscoop.

Daghoroscoop ram en sterrenbeeld omschrijving van de RamDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de stierDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de tweelingDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de kreeftDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de leeuwDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de maagdDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de weegschaalDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de schorpioenDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de boogschutterDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de steenbokDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de watermanDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de vissen

  Horoscopen

 • Dag horoscoop
 • Week horoscoop
 • Maand horoscoop
 • Jaar horoscoop 2018


 •   Sterrenbeelden

 • Ram
 • Stier
 • Tweelingen
 • Kreeft
 • Leeuw
 • Maagd
 • Weegschaal
 • Schorpioen
 • Boogschutter
 • Steenbok
 • Waterman
 • Vissen


 •   Horoscoop en Tarot.    Andere Horoscopen

 • Engelen kaarten.
 • Tarotkaarten.
 • Jou geluksnummers.
 • Tarot in english.
 • Geboortehoroscoop.
 • Trek een Engelenkaart.
 • Links.


 •   DagHoroscopen


  Bekijk hier jouw daghoroscoop ook jouw dag tarot kaart.

   


  Jaarhoroscoop 2018.

  Gratis jaarhoroscoop. Lees hier wat de sterren voorspellen voor jou in 2018 en 2018. Klik op een sterrenbeeld om jouw horoscoop voor het jaar 2018 te lezen. Het jaar 2018 heeft voor iedereen een grote positieve wending, het verschilt alleen wel op gebieden per sterrenbeeld. Wat echt centraal staat in 2018 is het oogsten van de gemaakte investeringen in 2018, dat kan op het gebied van liefde en relatie, financiën, carričre of persoonlijke ontwikkeling. Ben je benieuwd naar jou voorspellingen, bekijk dan snel je horoscoop hieronder. Houdt u maar vast want 2018 wordt heel spannend jaar! De jaarhoroscopen laat de tendensen zien van 2018. .

  Op zoek naar de sterren. Op zoek naar een Relatie.

   

  Dit jaar kan als een chaotisch jaar aanvoelen qua liefde. De planeet Mars staat in jouw intimiteit-sector in de maanden januari en februari. Je begint het jaar gefocust op relaties en het verbeteren van de intimiteit in jouw leven. Een volle maan/maansverduistering op 23 maart 2018 kan een hoogtepunt geven; je brengt een relatie naar een volgend niveau of je besluit de relatie te beëindigen. In september komt Jupiter in jouw relatie-sector te staan, waardoor je in de laatste maanden van 2018 veel verbetering zult ervaren qua relaties.

  Tot september 2018 staat Jupiter in jouw werk-sector waardoor het makkelijker voor je wordt om meer werk te verzetten en er meer kansen op je af zullen komen. De nieuwe maan/zonsverduistering op 1 september 2018 valt in jouw werk-sector. Hierdoor komt er een lading positieve energie qua werk naar je toe. Dit kan tevens een hele mooie aanbieding brengen op werkvlak. Pluto verblijft het hele jaar in jouw carričre-sector en dit helpt om krachtige doelen voor jezelf te stellen, en om de juiste mensen aan te trekken. Dit is een fantastisch jaar om je goed te voelen in een baan waar je hart bij ligt.

  Neptunus verblijft het hele jaar in het gedeelte van jouw onderbewustzijn. Je staat veel meer open voor subtiele signalen vanuit o.a. de kosmos. Je gaat je bezig houden met het loslaten van oude bagage zodat jij je volledig kunt gaan richten op je toekomst. De nieuwe maan/zonsverduistering op 9 maart 2018 kan het startsein geven om te gaan werken aan de oude bagage die je los wilt laten. En de volle maan/maansverduistering op 16 september 2018 kan het einde van deze periode aangeven waardoor je voelt dat je werkelijk los hebt gelaten.

  Uranus staat het hele jaar in jouw sterrenbeeld Ram en zal ook dit jaar de nodige - soms onverwachte veranderingen met zich mee brengen. Je wilt graag veranderen maar soms kan het teveel voor je zijn. Je moet er ook dit jaar weer rekening mee houden dat je eerst nadenkt voordat je doet en niet andersom. Je voelt dat het belangrijk is om jouw unieke zelf te zijn en om uit te blinken in de massa. Dit jaar brengt vele mogelijkheden voor jou om ook daadwerkelijk uit te blinken.

  Ram

  Wordt het jou jaar. wat brengt het jaar 2018 voor de ram. Lees het in onze jaarhoroscoop.
  Beste Ram, januari is de maand om je carričre en relaties met elkaar in balans te brengen. Soms voelt het alsof je alle richtingen wordt opgetrokken en dat alles even belangrijk lijkt. Mediteer en stel daarna een lijstje samen met prioriteiten en laat je partner weten wat je allemaal moet doen en van plan bent zodat jullie er samen aan kunnen werken. Plan ook tijd in voor hem of haar zodat hij of zij zich niet onzeker hoeft te voelen. Bovendien krijg je zo niet het gevoel dat je wordt afgeleid door je relatie. Sterker nog: deze intieme tijd waarin jullie je band versterken, zal jullie de kracht geven om je taken te kunnen afronden!

  Stier

  Wordt het jou jaar. wat brengt het jaar 2018 voor de stier. Lees het in onze jaarhoroscoop.
  Beste Stier, ze zeggen weleens dat je lichaam elk woord dat je zegt gelooft. Denk goed na over hoe je woorden en gedachten je fysieke gezondheid beďnvloeden. “Ik kan dat niet uitstaan” kan bijvoorbeeld tot knieproblemen leiden en “Ik word zo moe van deze situatie” kan tot vermoeidheid leiden. Wees je bewust van de boodschappen die je naar je lichaam stuurt en vervang ze door krachtgevende ideeën! Misschien is het ook een idee om op het werk samen met collega’s aan yoga, meditatie of stressvermindering te doen?

  Tweelingen

  Wordt het jou jaar. wat brengt het jaar 2018 voor de tweelingen. Lees het in onze jaarhoroscoop.
  Beste Tweelingen, begin het nieuwe jaar door oude wrok los te laten waardoor je anderen niet goed kon vertrouwen. Het Universum wil je relaties geven die diep en intiem zijn, maar dat lukt niet wanneer je hart geblokkeerd is door oud zeer en angsten. Mediteer om je te verbinden met de vergevende energie die je zal ontlasten en je weer ontvankelijk maakt voor de toestroming van goddelijke overvloed van liefde en geld.

  Kreeft

  Wordt het jou jaar. wat brengt het jaar 2018 voor de kreeft. Lees het in onze jaarhoroscoop.
  Beste Kreeft, het is belangrijk dat je blijft werken aan het loslaten van oude familie- of jeugdkwesties die je huidige relaties negatief beďnvloeden! Mediteer met je partner om samen in het huidige moment aanwezig te zijn. Stel hem of haar gerust dat je aan oude emotionele wonden aan het werken bent. Of je nu wel of geen partner hebt, ruim je kasten, kelder, zolder, laatjes of garage op en toe alle oude troep weg! Door fysiek je huis op te ruimen, ruim je emotioneel ook je hart schoon.

  Leeuw

  Wordt het jou jaar. wat brengt het jaar 2018 voor de leeuw. Lees het in onze jaarhoroscoop.
  Je laat mensen niet graag je kwetsbare kant zien. Als iemand met het sterrenbeeld Leeuw treed je liever het leven tegemoet met al je kracht, zo woest als de prachtige wilde leeuw! Maar je innerlijke strubbelingen kunnen hun tol eisen van je lichaam en je geest. Sta open voor je spirituele gidsen – of dat nu een goede vriend/mentor, healer of engelenaanwezigheid is – en stel je kwetsbaar op zodat je wonden gereinigd en geheeld kunnen worden. Je geest zal tot rust komen en je zult weer blaken van gezondheid.

  Maagd

  Wordt het jou jaar. wat brengt het jaar 2018 voor de maagd. Lees het in onze jaarhoroscoop.
  Beste Maagd, je hebt zoveel kritiek op jezelf en dat beďnvloedt je relaties. Het Universum daagt je uit om je zelfvertrouwen te vergroten door je beter bewust te worden van de negatieve boodschappen die constant door je geest spoken. Schrijf deze maand alle vervelende gedachten van je af. Verbrand daarna dit lijstje! Je inzichten en geheelde zelfvertrouwen zullen het makkelijker voor je maken om je volledige en authentieke zelf met mensen te delen zodat je je meer verbonden voelt!

  Weegschaal

  Wordt het jou jaar. wat brengt het jaar 2018 voor de weegschaal. Lees het in onze jaarhoroscoop.
  Beste Weegschaal, je schiet niet snel in de verdediging, maar je kunt wel af en toe passief agressief zijn. De krachtige planeet Mars staat in je teken, waardoor je uitgedaagd wordt om gezonde grenzen te stellen bij kwesties rondom familie, vrienden en geld. Communiceer heel duidelijk je behoeften en wat je niet meer dient. Hierdoor zul je ‘echter’ worden, waardoor je relaties zullen verbeteren, omdat je oprecht uit wat je van binnen voelt en mensen beter begrijpen wat ze aan je hebben. Om spanningen tijdens dit proces los te laten kun je bijvoorbeeld aan yoga doen of intensief sporten.

  Schorpioen

  Wordt het jou jaar. wat brengt het jaar 2018 voor de schorpioen. Lees het in onze jaarhoroscoop.
  Beste Schorpioen, je geest staat deze maand op scherp! Wees voorzichtig dat je niet te snel conclusies trekt. Je onderbewustzijn triggert de mensen om je heen, maar zij zijn slechts boodschappers om je aandacht op diepere kwesties te richten. Mediteer om je meer gegrond te voelen. Schrijf je gevoelens van je af. Schrijf tot je voorbij de oppervlakte bent en kunt zien wat het Universum je probeert duidelijk te maken. Bevrijd jezelf van deze patronen met wortel en al in plaats van vast te blijven zitten in een enkele uiting van dat patroon!

  Boogschutter

  Wordt het jou jaar. wat brengt het jaar 2018 voor de boogschutter. Lees het in onze jaarhoroscoop.
  HBeste Boogschutter, het is belangrijk dat je gelijkgestemde geesten opzoekt. Het kan erg vermoeiend zijn om je authentieke zelf te moeten verbergen! Mediteer op je kennissen en probeer je af te stemmen op wie resoneert met jouw spiritualiteit en jouw waarheid. Neem ook je activiteiten onder de loep en kijk of ze je ziel voeden. Bestudeer je doelen en zorg ervoor dat ze naar vervulling leiden. Breng daar waar nodig veranderingen aan.

  Steenbok

  Wordt het jou jaar. wat brengt het jaar 2018 voor de steenbok. Lees het in onze jaarhoroscoop.
  Gefeliciteerd beste Steenbok! Dit is een krachtige tijd om je dromen te verwerkelijken. Mediteer en visualiseer wat je dit jaar wilt bereiken. Zoek ook innerlijk naar wat je vermogen om te ontvangen zou kunnen blokkeren. Je bent je eigen ergste criticus, dus dit innerlijke werk zal je helpen om zelfsabotage los te laten en je dromen te verwerkelijken!

  Waterman

  Wordt het jou jaar. wat brengt het jaar 2018 voor de waterman. Lees het in onze jaarhoroscoop.
  Beste Waterman, je verkent in deze periode kwesties rondom macht en ook kwetsbaarheid. Je probeert om de controle over het universum los te laten en je over te geven, maar dit kan pijnlijke herinneringen oprakelen van wanneer ouders of autoriteitfiguren niet de rol vervulden die ze hoorden te vervullen en je niet beschermden toen je hen nodig had. Mediteer om die oude wonden te vergeven, zodat je op kunt staan voor de begeleiding van je ziel in plaats van je rigide vast te houden aan je wilskracht en intellect. Het is belangrijk om fysiek actief te blijven wanneer deze oude energie in beweging is, dus sport veel of laat je lekker gaan met een intensieve yogasessie.

  Vissen

  Wordt het jou jaar. wat brengt het jaar 2018 voor de vissen. Lees het in onze jaarhoroscoop.
  Beste Vissen, door de invloed van Mars voel je je enorm sexy en krachtig! Communiceer wat je nodig hebt in je relaties op het gebied van emoties, geld en seksualiteit; dit helpt vertrouwen in elkaar en jezelf op te bouwen. Het is misschien ook nodig om voor jezelf op te komen wanneer vrienden of collega’s een sterke mening hebben die heel anders is dan de jouwe. Dat betekent niet dat je tegen ze in hoeft te gaan of juist toe moet geven, maar weet gewoon dat je trouw kunt blijven je eigen waarheid en toch geliefd en gewaardeerd kunt zijn!

   

   Horoscopen & relatie.

   

  40PlusRelatie - Op zoek naar een relatie?

   

   
  Copyright 2015/2018 gratis-daghoroscoop.eu
  MBEW-Media bv