Gratis-daghoroscoop.eu ..................Lees hier jouw gratis maandhoroscoop.

Daghoroscoop ram en sterrenbeeld omschrijving van de RamDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de stierDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de tweelingDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de kreeftDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de leeuwDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de maagdDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de weegschaalDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de schorpioenDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de boogschutterDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de steenbokDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de watermanDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de vissen

  Horoscopen

 • Dag horoscoop
 • Week horoscoop
 • Maand horoscoop
 • Jaar horoscoop 2018


 •   Sterrenbeelden

 • Ram
 • Stier
 • Tweelingen
 • Kreeft
 • Leeuw
 • Maagd
 • Weegschaal
 • Schorpioen
 • Boogschutter
 • Steenbok
 • Waterman
 • Vissen


 •   Andere Horoscopen

 • Engelen kaarten.
 • Tarotkaarten.
 • Jou geluksnummers.
 • Tarot in english.
 • Geboortehoroscoop.
 • Trek een Engelenkaart.
 • Links.


 •   DagHoroscopen


  Bekijk hier jouw daghoroscoop ook jouw dag tarot kaart.

     Maandhoroscoop 2018.

  Daghoroscoop. Wat staat er vandaag voor jou in de sterren? Lees hier gratis jouw daghoroscoop. Begin de maand met jouw maandhoroscoop! Welke positieve ervaringen ga je deze maand meemaken en waar moet je deze maand extra op gaan letten? De maandhoroscoop is erg belangrijk voor een algemeen overzicht. Ga je een verandering in werk tegemoet, of is jou vriend iets leuks aan het plannen voor jou, gaat het een speciale maand worden waarbij er iets moois in de familie voor gaat komen? Wie weet is een klein cadeau van iemand die iets heel groots betekend voor jou! Elke maand publiceren we een horoscoop voor alle tekens van de dierenriem. We tonen hieronder, net zoals bij de dag en de weekhoroscoop, een kort fragment van alle 12 horoscopen. Hier kan je dus jouw horoscoop zorgvuldig bestuderen, maar zo krijg je als je dat wenst; een korte inkijk in de maandhoroscoop van anderen, denk bijvoorbeeld aan je broer die een andere tak in de dierenriem heeft waar je mee op vakantie gaat, of moet ik deze maand uitkijken voor conflicten met een bepaald persoon vanwege een andere dierenriem? Als je enkel je eigen horoscoop voor de komende of lopende maand wil bestuderen, dan hoef je enkel nog maar op je sterrenbeeld te klikken. We berekenen de maandhoroscoop op basis van de bewegingen van de planeten tezamen met je sterrenbeeld. Het komt maar zelden voor dat alle aspecten van de maandhoroscoop helemaal juist zijn, maar als je achteraf op de afgelopen maand terugkijkt, zal je zeker veel herkennen van wat er werd beschreven en waarom het belangrijk voor je was. Uiteraard slaan we alle maandhoroscopen op onze site op zodat je altijd snel even kan teruglezen wat er precies stond. En het spreekt vanzelf dat elke van de 12 maandhoroscopen volledig klaar zijn vóór het begin van de desbetreffende maand zodat je niet te lang hoeft te wachten en er gelijk goed op in kan spelen!.

  Op zoek naar de sterren. Op zoek naar een Relatie.

   

  Sterrenbeeld Ram
  Ram
  Sterrenbeeld Stier
  Stier
  Sterrenbeeld Tweeling
  Tweeling
  Sterrenbeeld Kreeft
  Kreeft
  Sterrenbeeld Leeuw
  Leeuw
  Sterrenbeeld Maagd
  Maagd
  Sterrenbeeld Weegschaal
  Weegschaal
  Sterrenbeeld Schorpioen
  Schorpioen
  Sterrenbeeld Boogschutter
  Boogschutter
  Sterrenbeeld Steenbok
  Steenbok
  Sterrenbeeld Waterman
  Waterman
  Sterrenbeeld Vissen
  Vissen

   

   

  In de Maandhoroscoop vind je alles wat je nodig hebt om je zo goed mogelijk in te stellen op wat er komen gaat. Gaan er dingen veranderen? Gaat er iets bijzonders gebeuren? Onze astrologen vertellen je of je gladde zee of woeste golven verwachten kunt, zodat je je optimaal kan voorbereiden. Komt de Ware Liefde op jouw pad? Is het voor altijd of maar voor even? Je hebt een oogje op iemand, maar durft er niet op hem of haar af te stappen? Kijk voordat je ook maar iets doet, bij Maandhoroscoop. Deze voorspellingen worden exclusief samengesteld voor jouw sterrenbeeld.

   

  Daghoroscopen uitgelicht:

  Hier lichten we kort enkele kenmerken per sterrenbeeld toe:

  Maandhoroscoop: Ram

  Eerlijkheid staat hoog in het vaandel bij je. Je leeft in het hier en nu. Dit leidt er soms toe dat je te laat op een afspraak verschijnt, omdat er iets anders op je pad kwam wat je ook interessant vond. Je staat open voor nieuwe uitdagingen en gaat daar helemaal voor. Je bent openhartig en enthousiast en dat wordt door jouw omgeving zeer in je gewaardeerd.

  Maandhoroscoop: Stier

  Je bent graag thuis en zorgt ervoor dat het er gezellig is met brandende kaarsen en lekker eten op tafel. Je vindt het leuk om vrienden te ontvangen en ze mee te laten delen in jouw huiselijke sfeer. Je bent een harde werker en je verwacht dat ook van je collega’s. Je hebt soms moeite met veranderingen, maar weet je toch altijd weer aan te passen.

  Maandhoroscoop: Tweeling

  Je houdt ervan om de wereld rond te reizen en vindt het fijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Je verdiept je graag in de situatie van anderen en vindt het heerlijk om andere culturen te ervaren. Maar je laat je daarentegen ook graag omringen door je familie en vrienden, omdat ze vertrouwd voor je zijn en weet wat je aan ze hebt.

  Maandhoroscoop: Kreeft

  Je hebt een hang naar vastigheid, omdat je je daar veilig bij voelt. Veranderingen zijn soms lastig voor je om mee om te gaan. Je zorgt goed voor dierbaren en geeft ze het gevoel dat je altijd voor hen klaar staat. Je bent gekwetst door iemand, waarvan je dacht dat het een goede vriend was. Daarom kijk je bij een nieuwe ontmoeting nu vaak eerst de kat uit de boom.

  Maandhoroscoop: Leeuw

  Jij Leeuw lijkt een geboren leider te zijn, net zoals de leeuw als koning gezien wordt in het dierenrijk. Maar de luiheid die jou soms parten speelt, kan jou in de weg staan om een leiderspositie in te nemen. Eigenlijk ben je veel gevoeliger dan dat mensen denken dat je bent en dat vindt je weleens lastig. Soms wil je graag je ware gevoel aan iemand tonen.

  Maandhoroscoop: Maagd

  Je hecht er grote waarde aan om gezond te leven. Je bent perfectionistisch ingesteld, maar draaft daar af en toe in door. Je hebt oog voor detail en wil daardoor overal het beste uit halen. Dat doe je zowel op werk- als privégebied. Wat een partner betreft ben je eveneens op zoek naar het hoogst haalbare, maar daar kom je geregeld bedrogen in uit.

  Maandhoroscoop: Weegschaal

  Je houdt van rust en van het onderhouden van sociale contacten. Dit lijkt tegenstrijdig te zijn, maar jij vaart er wel bij als beiden in balans zijn. Een weegschaal laat zien wanneer iets in balans is en dat zoek jij ook constant op. Je wikt en weegt voordat je een beslissing neemt. Wanneer je die eenmaal neemt, is die dus weloverwogen!

  Maandhoroscoop: Schorpioen

  Vriendschappen zijn van groot belang voor jou en daar steek je graag veel energie in. Maar je laat niet zomaar iemand toe in je leven, daar moet hij of zij wel iets voor doen: het winnen van jouw vertrouwen! Je wilt niet graag gekwetst worden door een ander en daardoor wil jij eerst weten wat voor vlees jij in de kuip hebt, alvorens ermee in zee te gaan.

  Maandhoroscoop: Boogschutter

  Je bent breed georiënteerd en interesseert je daardoor voor van alles en nog wat. Je wilt graag overal de hoed en de rand van weten, want in jouw ogen is kennis macht. Doordat je over veel zaken mee kunt praten, ben je bij veel mensen een graag geziene gast. Jij deelt jouw enthousiasme met anderen en dat heeft een positief effect op je omgeving.

  Maandhoroscoop: Steenbok

  Je zorgt er graag voor dat je de zaakjes goed voor elkaar hebt, zowel privé als op zakelijk vlak. Je werkt hard en besteedt heel bewust het geld dat jij verdient. Je houdt er niet van om geld over de balk te gooien en zal niet snel een gokje wagen. Jij gaat liever voor zekerheid, wat dat geeft je rust. Eigenlijk ben je behoorlijk perfectionistisch.

  Maandhoroscoop: Waterman

  Jij vindt het fijn om creatief bezig te zijn, maar geeft jezelf daar lang niet altijd de tijd voor. En dat is jammer, want je bent behoorlijk artistiek. Je bent recht door zee en jaagt soms iets te fanatiek jouw denkbeelden na, zonder ruimte te laten aan ideeën van anderen. Als je dat wel zou doen, gaat er wellicht een nog grotere wereld voor je open.

  Maandhoroscoop: Vissen

  Je kunt niet goed omgaan met kritiek, maar voelt je wel zeer gevleid als je een compliment ontvangt. Jij weet dit goed van jezelf en daarom ben jij je ervan bewust iemand anders ook geregeld een compliment te geven als het verdiend is. Je bent graag behulpzaam voor anderen en vergeet daarbij af en toe om goed voor jezelf te zorgen.

  Lees buiten de gratis daghoroscoop ook je week en maand horoscoop.

  Je Maandhoroscoop beďnvloedt je leven, liefde, carriere, geld en verjaardag

   Horoscopen & relatie.

   

  40PlusRelatie - Op zoek naar een relatie?  Copyright 2015/2018 gratis-daghoroscoop.eu
  MBEW-Media bv