Gratis-daghoroscoop.eu 2018 ............................Lees hier jou daghoroscoop.

Daghoroscoop ram en sterrenbeeld omschrijving van de RamDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de stierDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de tweelingDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de kreeftDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de leeuwDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de maagdDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de weegschaalDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de schorpioenDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de boogschutterDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de steenbokDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de watermanDaghoroscoop en sterrenbeeld omschrijving van de vissen

  Horoscopen

 • Dag horoscoop
 • Week horoscoop
 • Maand horoscoop
 • Jaar horoscoop 2018


 •   Sterrenbeelden

 • Ram
 • Stier
 • Tweelingen
 • Kreeft
 • Leeuw
 • Maagd
 • Weegschaal
 • Schorpioen
 • Boogschutter
 • Steenbok
 • Waterman
 • Vissen


 •   Horoscoop en Tarot.    Andere Horoscopen

 • Engelen kaarten.
 • Tarotkaarten.
 • Jou geluksnummers.
 • Tarot in english.
 • Geboortehoroscoop.
 • Trek een Engelenkaart.
 • Links.


 •   Relatie planet
    Sterrenbeelden


  Sterrenbeeld Waterman: dit is een eigenschappen horoscoop van het sterrenbeeld Waterman.

   

   

   

   

   

  De kenmerken van jouw sterrenbeeld: Waterman! lezen over de karakters van de Waterman sterrenbeeld!

   

   

   

   

  Heb jij als sterrenbeeld waterman? Je bent jarig tussen 21 januari en 20 februari.

   

   

   

   

   

  De Waterman is geboren tussen 21 januari t/m 18 februari. Hij doet de dingen graag alleen. Hij kiest graag zijn eigen weg en zijn eigen manier.


  Sterrenbeeld Waterman 21 januari en 20 februari

  Sterrenbeeld Waterman

  Alles wat je ooit wilde weten over het sterrenbeeld Waterman. Informatie en advies over eigenschappen, liefde en relaties, temperament, zaken en veel meer. Ontdek het karakter achter je sterrenbeeld!

   

  21 januari t/m 18 februari

  Origineel, pionier, uitvinder, psycholoog, vrij, menslievend, altruistisch,onafhankelijk, egocentrisch, ongebonden, intuitief, hardnekkig, vreemd, excentriek, bohemien, visionair, veelzijdig, reiziger, genie.

  Kleuren: Elektrisch blauw, zilvergrijs, fluorescerende kleuren.

  Stenen: Amazoniet, aquamarijn, hematiet , barnsteen.


  Wie is de waterman?

  De waterman (Aquarius in het Latijn) is het 11e teken in de dierenriem. Uranus is de planeet met de meeste invloed op de waterman. De waterman is altijd van goede wil , idealistisch en menslievend. De waterman is een intelligent mens en houdt vaak te veel rekening met andere mensen om zich heen. Daardoor komen zijn eigen dingen vaak op de achtergrond te staan . Maar de waterman weet wel heel goed wat hij zelf wil.

  Op zoek naar de sterren. Op zoek naar een Relatie.

  De waterman en harmonie

  De waterman wil alles eerst goed overzien voordat hij ergens aan begint. De waterman is daarom ook een heel wijs man. Hij denkt niet aan de langere termijn , de waterman leeft meer in het nu. De waterman wil gewoon lekker bezig zijn, en niet denken aan wat nog moet gaan komen allemaal. Succes is niet iets wat de waterman nastreeft. Hij vindt het leuker om nieuwe werelden te ondekken en nieuwe vrienden te maken . Als de waterman niet helemaal begrepen wordt kan dat hem best verdrietig maken. Als de waterman zijn idealen niet kan waarmaken zal hij gaan zoeken naar andere zaken. Volhouden is niet de sterkste kant van de waterman. Harmonie en vrede daar gaat de waterman voor dat is iets wat hij graag nastreeft. De waterman is ook geen vechter en wapens vind hij niet leuk. Met woorden, zaken en ruzie's oplossen is meer zijn ding. Hij kan best wel eens goed teleurgesteld zijn als het allemaal niet zo goed lukt en vooral in  een nieuwe kennissen of vrienden kring. Hij kan zich soms over zulke dingen flink opwinden maar hij zal er uiteindelijk niets mee opschieten. Vaak vervalt de weegschaal in de zelfde situatie en weer die zelfde teleurstelling.

  De waterman is creatief bezig

  De waterman is aardig voor zijn naasten en  vrienden en die voelen zich erg betrokken bij de waterman. De naaste omgeving van de waterman zal hem steeds aansporen om actief  te blijven. Cultuur en kunst zijn op het lijf geschreven van de waterman. De waterman zal zelden echt uitblinken. De waterman heeft zoveel interesses, de ene keer is hij druk bezig met muziek en dan weer aan het schilderen. Soms kan de waterman ook ineens weer gaan schrijven of dichten.  Omdat hij zoveel interesses heeft zal hij niet lang bij een ding blijven hangen . Daarom er ook nooit helemaal in uit blinken. De waterman is onuitputtelijk in zijn creativiteit .

  De waterman en zijn vrienden

  De meeste mensen voelen zich wel thuis bij de waterman. Hij zal er ook zijn best voor doen om het iedereen naar de zin te maken. Daar haalt hij ook alles voor uit de kast. De waterman is oprecht en zal erg teleurgesteld zijn als er misbruik van gemaakt wordt. Echt wakker liggen ervan doet de waterman niet . Wel heeft hij veel mensen om zich heen nodig  om het leven aangenaam te maken. Ook al zijn het oppervlakkige contakten . De waterman vind het ook heerlijk om in grote gezelschappen aanwezig te zijn. Hij zal ook vaak mensen uitnodigen en hij toont voor de meeste mensen ook echte interesse.

  De waterman en zijn wijsheid

  De waterman heeft een snelle manier van denken , veel mensen kunnen hem daarom niet altijd volgen. De ideeën van de waterman zijn soms wat verwarrend maar wel vooruitstrevend en origineel. Hij zal zijn kennis die hij heeft van cultuur en muziek gebied graag overbrengen op anderen. De waterman vindt het ook fijn om gewoon lekker te improviceren. De waterman lijkt vaak een wijs man omdat hij graag het woord neemt en iedereen van zijn wijsheid probeert te overtuigen. Doordat de waterman ook een goede spreker is zal het lijken als of hij ook echt alle wijsheid in pacht heeft. De waterman weet goed waar hij het over heeft . Vooral op gebied van muziek, beeldende kunst en literatuur.

  De waterman en zijn werk

  De waterman heeft wel een probleem met zijn concentratie. Als hij dat weet te beheersen zal hij steeds sterker worden . Daardoor zal zijn werkomgeving veel prettiger worden. De waterman streeft niet zo zeer naar een hoge functie of veel geld. Zolang de waterman maar normaal kan leven en te eten heeft zal hij werk zoeken waar hij zijn creativiteit kan uitvoeren. De beroepen  reclameman , journalist, musikant of een een baan in het museum of theater zijn op het lijf geschreven van de waterman. Omdat de waterman warrig is zal hij net zo vaak falen als dat hij zal slagen. Geef de waterman geen kantoorbaan of een baan in de fabriek , daar zal de waterman zeker niet gelukkig van worden. Als de waterman nood gedwongen toch een broep heeft waar hij zich niet op zijn plaats voelt zal hij zijn creativiteit zoeken in zijn hobby's.

  De waterman is niet altijd makkelijk

  De waterman kan nog zo aardig en lief zijn , maar is niet echt te volgen. Je zal niet snel een nauwe  band met de waterman krijgen. Hij richt zich meer op de gehele mensheid dan op een persoon. De waterman wacht meestal op aandacht en heeft daarom vaak ook veel mensen om zich heen. Als er een moment is dat de waterman veel wordt tegen gewerkt zal hij zich even terug trekken. Voor zijn naaste omgeving is hij dan geen gezellig en makkelijk mens. Maar laat de waterman dan gewoon even met rust en laat hem zelf weer even tot rust komen en de zaken op een rijtje te krijgen. Laat hem gewoon even die kluizenaar zijn. Vaak komt het dan gewoon allemaal weer goed . Maar als de waterman niet snel weer terug keert in de realiteit kan hij de mist in gaan. zZijn naaste omgeving kan hem dan niet meer zo goed volgen. Het zal vaak niet zo'n vaart lopen. Als hij wil luisteren zullen zijn bewonderaars en zijn naasten hem er weer bovenop helpen.

  De waterman en zijn partnerDe waterman zal niet zo snel zijn ziel bloot leggen. Als je  al de partner bent van de waterman is dat een voordeel want hij zal zich niet zo snel kunnen geven aan een ander. De waterman is niet stiekem en zal alles delen met zijn partner. De waterman vind het geestelijke contakt met de partner meer belangrijk dan het lichamelijke contakt. Maar de waterman is wel een fijne minnaar. Hij houdt zeker rekening met zijn partner. Hij wil heel graag goed voor de dag komen en weet zijn fantasie goed te gebruiken . Als de waterman een partner zoekt kan hij het beste in zee gaan met een tweeling of een weegschaal. De boogschutter en de ram kunnen ook leuke partners worden alleen kan de waterman maar beter geen relatie beginnen met een stier, schoerpioen  of leeuw. Niet dat de waterman niet kan opschieten met die sterrenbeelden maar dat ligt meer dan aan de andere sterrenbeelden . Zij hebben meer problemen met de waterman.
  De waterman denkt niet als eerste aan zich zelf en is heel onbaatzuchtig. hij voelt situaties snel en goed aan en weet snel wat de ander wil en voelt. De waterman is plezierig om mee om te gaan . Omdat de interesse van de waterman in mensen zo breed is kan dat wel een nerveus gevoel bij de partner opwekken. Het is wel de aard van de waterman en hij vind het dan jammer als de partner daarom jaloers zou worden.

  Bekende Nederlandse watermannen

  • Manuela Kemp (Zangeres en presentatrice)
  • Wendy van Dijk (Actrice en presentatrice.)
  • Koningin Beatrix (Regerend Koningin der Nederlanden.)
  • Pim Fortuijn (Politicus, socioloog, auteur en columnist)
  • Rutger Hauer (Acteur)
  • Daan Schuurmans (Acteur)
  • Trijntje Oosterhuis (Zangeres)
  • Lieke van Lexmond (Model, actrice, presentatrice, dj en zangeres)
  • Mental Theo (Videojockey en presentator)
  • Chantal Janzen (Actrice, musicalster en presentatrice)
  • Frits Barend (Televisie- en radiopresentator, columnist en redacteur)
  • Marcel van Driel (Schrijver van kinderboeken)
  • Dries van Agt (Jurist, voormalig hoogleraar, politicus en diplomaat)
  • Marcel van Dam (Socioloog en politicus)
  • Kim van Kooten (Actrice en scenariste)

  Bekende buitenlandse watermannen

  • Caroline van Monaco (Erfprinses van Monaco)
  • Paul Newman (Amerikaans acteur)
  • Mozart (Componist, pianist, violist en dirigent)
  • Oprah Winfrey (Amerikaanse tv-ster, talkshowhost, actrice en producer)
  • Michael Jordan (Amerikaans basketbalspeler)
  • Paris Hilton (Amerikaanse societyster, model, zangeres en actrice)
  • Robbie Williams (Brits popzanger)
  • Axl Rose (Amerikaans musicus)
  • Charles Lindbergh (Amerikaans luchtvaartpionier, schrijver en uitvinder)
  • John Travolta (Amerikaans acteur, zanger, producer en danser)
  • Alice Cooper (Amerikaans rockzanger en muzikant)
  • Shakira (Colombiaanse zangeres)
  • Justin Timberlake (Amerikaans singer-songwriter en acteur)
  • Gene Hackman (Amerikaans filmacteur)
  • Phil Collins (Brits popmuzikant)
  • Ronald Reagan (Amerikaans acteur)
  • Bob Marley (Jamaicaans reggae-artiest)
  • Mia Farrow (Amerikaans actrice)

   Horoscopen & relatie.

   

  40PlusRelatie - Op zoek naar een relatie?

   

   

   

   

   


  Copyright 2010/2018 Horoscoop vandaag.eu
  MBEW-Media bv